Tingali KOLEKSI KAMI DIDIEU Tingali KOLEKSI KAMI DIDIEU
imah / wartos

Blog

Blog

wartos

Anxt CBD

Tanda Setrés

Tanda Stres setrés tiasa dihartikeun salaku tingkat anu anjeun raoseun atanapi henteu tiasa ngungkulan salaku hasil tina tekanan anu henteu tiasa diatur. Naon ari setrés? Dina tingkat anu paling dasar, setrés nyaéta réspon awak urang kana tekanan tina kaayaan atanapi kajadian hirup. Naon anu nyumbang kana setrés tiasa bénten-bénten pisan ti jalma ka jalma sareng bénten numutkeun kaayaan sosial sareng ékonomi urang, lingkungan anu urang hirup sareng tata genetik urang. Sababaraha fitur umum ngeunaan hal-hal anu tiasa ngajantenkeun urang setrés kalebet ngalaman hal anu énggal atanapi teu disangka-sangka, hal anu ngancam perasaan diri anjeun, ...

Maca Sateuacan →


10 Cara Alami Pikeun Ngungkulan Kahariwang

10 Cara Alami Pikeun Ngungkulan Kahariwang

Kahariwang tiasa sesah hirup. Tapi aya seueur cara alami pikeun ngungkulanana. Teu tiasa bobo? Sesek napasna? Keuheul? Setrés? Gaduh pikiran poék atanapi négatip? Ngaraos henteu paduli naon anu anjeun lakukeun, anjeun henteu cekap cekap? Éta disebat hariwang. Sareng anjeun henteu nyalira. Nalika anjeun setrés sareng hariwang, kaayaan sapopoé sigana moal mungkin pikeun dicekel. Sareng bebeneran anu hanjelu nyaéta, salaku awéwé, urang ampir dua kali kamungkinan kapangaruhan ku kahariwang tibatan lalaki. Kami resep mikir yén meureun ieu aya hubunganana sareng awéwé anu déwasa langkung gancang, hartosna urang langkung ...

Maca Sateuacan →


Sadayana Ngeunaan Ashwagandha

Sadayana Ngeunaan Ashwagandha

Akar Ashwagandha parantos dianggo langkung ti 3,000 taun di pangobatan Ayurveda salaku ubar alami pikeun masalah anu henteu kaetung. Mangtaun-taun kami ningali yén manpaat Ashwagandha sigana henteu aya tungtungna, sareng gaduh seueur pangaruh positip kalayan henteu aya efek samping anu dikenal nalika dianggo leres. Akar tutuwuhan ashwagandha, anu mangrupikeun bagian anu paling kuat, paling dikenal pikeun ngirangan tingkat setrés. Tapi manpaatna leres-leres dugi ka sadayana kaayaan anu béda anu mangaruhan seueur kahirupan unggal dinten. Ieu mangrupikeun ringkesan sababaraha manpaat kaséhatan utama ashwagandha. Ngarojong kamelang sareng ngajaga setrés ...

Maca Sateuacan →


Gugah Sapopoé sareng Naon Hartosna Kanggo Anjeun

Gugah Sapopoé sareng Naon Hartosna Kanggo Anjeun

Gugah Harian sareng Naon Hartosna Kanggo Anjeun Hariwang mangrupikeun bagian normal tina kahirupan, bahkan tiasa ngabantosan dina sababaraha kasus. Urang sering hariwang ngeunaan hal-hal anu aya dina kahirupan urang, sapertos kauangan, padamelan, sareng kulawarga. Kahariwang ieu berpotensi ngabantosan urang nyandak kaputusan anu saé di daérah ieu. Dina waktos sapertos kieu, ngaraos hariwang tiasa normal pisan. Tapi sababaraha urang sesah pikeun ngendalikeun kahariwangna. Hawatos anu tiasa numuwuhkeun janten perasaan hariwang langkung konstan sareng sering mangaruhan kahirupan sadidinten. Ieu sababaraha tanda anu tiasa ngagambarkeun ...

Maca Sateuacan →


Artikel panganyarna