Tingali KOLEKSI KAMI DIDIEU Tingali KOLEKSI KAMI DIDIEU
imah / wartos

Blog

Blog

wartos

4 Tips pikeun Lalampahan Anjeun Nuju Self-Cinta

Hayu urang nyanghareupan éta: kahariwang sareng déprési tiasa kasar. Seueur anu hirup sareng éta tiasa ngémutan énergina ka jalma-jalma anu aya di sabudeureunana, pikeun mastikeun yén jalma anu dipikacinta henteu kantos ngalaman sapertos kitu. Sanaos penting pikeun ngabagi cinta, mopohokeun diri anjeun tiasa nyababkeun kabiasaan anu gumantung sareng kaleungitan jati diri anjeun. Nalika batur terus-terusan mimiti, anjeun nyarios ka diri sorangan: Abdi kirang penting. Cinta diri henteu ngan ukur pikeun jalma anu geulis, suksés, rada teu kabaran dina Instagram. Anjeun hiji-hijina jalma anu anjeun bakal nyéépkeun unggal detik dina kahirupan anjeun, sareng éta mangrupikeun ...

Maca Sateuacan →


Kabiasaan Leutik Anu Bisa Nguntungkeun Kaséhatan Méntal Anjeun

Urang bakalan tip ngeunaan bobo sareng olahraga: ieu panginten mangrupikeun bagian anu paling mendasar tina pola pikir anu séhat, tapi sigana anjeun kantos nguping sadayana sateuacanna. Narik diri tina ruang sirah anu goréng henteu gampang, utamina upami anjeun gaduh gangguan kahariwang atanapi déprési. Seringna, anjeun badé ngarobih, tapi teu gaduh tanaga, atanapi ngandelkeun semburan motivasi anu gancang-gancang. Ngalaksanakeun pangaluyuan alit, sadidinten tiasa ngajantenkeun léngkah-léngkah munggaran ieu kirang nyingsieunan. Ku ngadangukeun uteuk anjeun sareng lemah lembut sareng diri anjeun, anjeun tiasa diajar digawé pikeun kauntungan sorangan. Nyiptakeun rutinitas Éta tiasa manpaat ...

Maca Sateuacan →


7 Cara Pikeun Ngariksa Ka Anu Batur Tanpa Naroskeun "Kumaha kabar anjeun?"

"Héy, muga-muga waé kaayaan henteu kunanaon. Urang leres-leres kedah pendak! Hayu atuh terang upami anjeun peryogi nanaon. ” Sora dalit? Seueur urang anu ngalangkungan waktos anu sesah ayeuna, pikeun sababaraha alesan. Sanaos urang sadayana langkung peka kana kasusah jalma tibatan sateuacanna, mundanitas sareng sieun kahirupan lockdown parantos ngajantenkeun paguneman sakedik. Waktos sesah sesah kanggo nyarios sareng sieun nyusahkeun kadang-kadang ngajantenkeun langkung gampang cicing waé. Seueur urang hoyong ngariksa jalma-jalma di sakuriling urang, tapi tibatan diri urang sorangan pamilon teu dihaja ...

Maca Sateuacan →


Méakkeun Artos Post-Lockdown: Ngungkulan Kahariwang Keuangan

Nalika dunya mimiti kabuka deui, anjeun tiasa ngaraos tekanan pikeun némbak deui ka "diri lawas" anjeun. Ahli kaséhatan sareng kesejahteraan ngingetkeun yén kateupastian sareng katiisan disababkeun ku pandemi tiasa cicing sareng urang langkung lami. Kestabilan urang sering dikaitkeun sareng artos, sareng kahariwang kauangan janten perhatian serius pikeun seueur urang. Naha éta mangrupikeun gaji di koktail atanapi anu sakedik langkung serius, aya cara pikeun ngarobih sareng ngabantosan anu ngaganggu. Upami Anjeun Ngan Ngaraos Lepat Mungkin anjeun salah sahiji 20% ...

Maca Sateuacan →