imah / kumpulan / Produk ngajual Best / Kapsul Peuting Anxt

Kapsul Peuting Anxt

Kapsul Peuting Anxt

Kapsul Peuting Anxt

£ 29.99
£ 29.99
gambaran +

Kapsul Peuting Anxt

Anxt Night Capsules mangrupikeun suplemén bobo hérbal anu lembut anu didamel kalayan bahan aman sareng sourced alami anu sacara universal diakui pikeun nyorong jadwal bobo anu séhat sareng saimbang.

Bahan-bahan alami

Unggal bahan dina Anxt Night Capsules nyumbang pikeun ngajaga émosi dina kadali sareng pangrojong nalika wengi, sareng kalebet bahan-bahan anu henteu ngantuk pikeun hudang perasaan sapertos anu kedah saatos bobo anu saé.

Dibutuhkeun 30 menit sateuacan bobo unggal wengi, rumus unik ieu idéal pikeun aranjeunna anu milari alternatip alami pikeun ngabantuan saré anu teu tenang sareng rusak.

Sare wengi anu damai

Saré sareng tetep bobo sering janten tantangan pikeun sababaraha urang. Formulir ekstrak tutuwuhan alami-alam Anxt parantos dianggo mangabad-abad pikeun ngabantosan rélaxasi sareng tiasa nyokong bobo anu damai.

Unggal kapsul ngandung Ashwagandha, Bacopa Monnieri, 5-HTP, L-Theanine, Rhodiola Rosea, GABA, sareng Lemon Balm.

Didamel di Inggris

Didamel di Inggris, ubar bobo alami Anxt mangrupikeun vegan sareng ramah vegetarian.

Kantun nyandak 1 dugi 2 kapsul 30 menit sateuacan bobo unggal wengi kanggo bobo anu saré.

• Campuran ekstrak tutuwuhan sadayana-alami
• 60 kapsul (pasokan 1-2 bulan)
• Dicandak 30 menit sateuacan bobo sakali per dinten
• Formula anu unik
• Didamel di Inggris

Pikeun pangrojong siang, cobian Semprot siang siang.


Kumaha Paké +

Kapsul Anxt: Candak 1 dugi 2 kapsul 30 menit sateuacan bobo. Entong langkung ti 2 kapsul unggal dinten.

bahan +
Ashwagandha

Ashwagandha mangrupikeun ramuan ubar kuno. Ashwagandha parantos dianggo seueur hal salami 3,000 taun ka pengker. Ieu kalebet ngabantosan jalma pikeun ngilangkeun setrés, ngabantuan bobo sareng ningkatkeun tingkat énergi.

Bacopa Monnieri

Bacopa Monnieri ngandung sanyawa kuat anu mungkin gaduh épék antioksidan. Bacopa Monnieri cenah ngabantosan nyegah kahariwang sareng setrés. Éta dianggap ramuan adaptogenik, hartosna éta ningkatkeun résistansi awak kana setrés.

Lemon Balsem

Lemon Balm mangrupikeun ramuan perennial ti kulawarga mint. Éta ngandung sipat anu diaku ngagaduhan pangaruh nenangkeun.

5-HTP

5-Hydroxytr Egyptophan (5-HTP) nyaéta asam amino anu sacara alami kajadian dina awak anjeun. Awak anjeun ngagunakeun éta pikeun ngahasilkeun serotonin, sareng serotonin anu handap tiasa nyababkeun gangguan sareng bobo sareng waswas. Ningkatkeun produksi serotonin awak anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha manpaat.

L-theanine

L-Theanine paling umum aya dina daun téh. Asam amino anu diajar awal parantos nunjukkeun manpaat pikeun jalma pikeun bersantai.

GABA

Asam gamma-aminobutyric (GABA) nyaéta asam amino anu alami anu tiasa dianggo salaku neurotransmitter dina uteuk anjeun. Nalika GABA nempel kana protéin dina uteuk anjeun anu katelah reséptor GABA, éta ngahasilkeun pangaruh nenangkeun.

Rhodiola Rosea.

Rhodiola Rosea mangrupikeun ramuan dina kulawarga Crassulaceae. Ekstrak Rhodiola Rosea parantos dianggo pikeun sacara khusus khusus ningkatkeun résistansi alami awak, sapertos anu dipidangkeun dina studi ilmiah, pikeun tekanan fisik sareng perilaku pikeun merangan kacapean sareng déprési.

Harita +