imah / kumpulan / Produk ngajual Best / Anxt siang wengi pak

Anxt siang wengi pak

Anxt siang wengi pak

Anxt siang wengi pak

£ 44.99
£ 44.99
gambaran +

Anxt siang wengi pak

Naon ari Anxt Day and Night Pack?

Anxt Day sareng Night Pack kalebet duanana Semprot siang siang jeung Kapsul Peuting Anxt. Kombinasi alami pikeun ngadukung anjeun dina waktos sesah sareng wengi anu teu tenang.

Semprot siang siang

Kantun ngambekan, nyemprot sareng bersantai nganggo Anxt Daytime Spray - semprot sadaya-alam anu diformulasikeun pikeun ngabantosan setrés, gugup sareng hariwang dina unggal dinten.

Bahan-bahan alami

Anxt Daytime Spray ngandung Ashwagandha, Bacopa Monnieri, Mint, 5-HTP, L-Theanine, Rhodiola Rosea, GABA, sareng Lemon Balm.

Unggal bahan dina Anxt Daytime Spray nyumbang pikeun ngajaga setrés dina kontrol sareng ngagentos gugup nalika anjeun dinten.

Kanyamanan sareng jaminan

Anxt Daytime Spray parantos dirumuskeun pikeun nyayogikeun kanyamanan sareng jaminan nalika hariwang sareng gugup. Nyayogikeun dukungan dina waktos paménta émosional sapertos sateuacan wawancara, hiber, atanapi ngan saukur nalika anjeun peryogi peryogi sakedik bantosan.

Wijaksana

Gancang sareng gampang dicandak ku format panyempratan anu unik, Anxt Daytime Spray wijaksana sareng botol kompak parantos dirarancang sahingga anjeun tiasa nyandak éta nalika anjeun angkat, dimana waé anjeun meryogikeunana.

Didamel di Inggris

Didamel di Inggris, Anxt Daytime Spray mangrupikeun vegan sareng ramah vegetarian.

Kantun larapkeun 2-3 semprot handapeun létah anjeun, antosan 60 detik sareng alami ngelek.

• Campuran alami-alami tina sari tutuwuhan 
• 10ml (150 Dosis)
• Semprot 120mm x 15mm semprot
• Didamel di Inggris
• Vegetarian sareng ramah vegan
• Formula anu unik
• Kantun ngarenghap, nyemprot sareng bersantai


Kapsul Peuting Anxt

Anxt Night Capsules mangrupikeun suplemén bobo hérbal anu lembut anu didamel kalayan bahan aman sareng sumber alami anu didukung sacara ilmiah pikeun nyorong jadwal bobo anu séhat sareng saimbang.

Sare wengi anu damai

Saré sareng tetep bobo sering janten tantangan pikeun sababaraha urang. Formula ekstrak tutuwuhan sadaya-alami Anxt parantos dianggo mangabad-abad pikeun ngabantosan rélaxasi sareng ngabantuan bobo anu damai.

Unggal kapsul ngandung Ashwagandha, Bacopa Monnieri, 5-HTP, L-Theanine, Rhodiola Rosea, GABA, sareng Lemon Balm.

Bahan-bahan alami

Unggal bahan dina Anxt Night Capsules nyumbang pikeun ngajaga setrés dina kontrol sareng ngagentos gugup nalika wengi sareng ngabantosan anjeun hudang asa seger.

Dibutuhkeun 30 menit sateuacan bobo unggal wengi, rumus unik ieu idéal pikeun aranjeunna anu milari alternatip alami pikeun ngabantuan saré anu teu tenang sareng rusak.

Didamel di Inggris

Didamel di Inggris, ubar bobo alami Anxt mangrupikeun vegan sareng ramah vegetarian.

Kantun nyandak 1 dugi 2 kapsul 30 menit sateuacan bobo unggal wengi kanggo bobo anu saré.

• Campuran alami-alami tina sari tutuwuhan
• 60 kapsul (pasokan 1-2 bulan)
• Dicandak 30 menit sateuacan bobo sakali per dinten
• Formula anu unik
• Didamel di Inggris

    Kumaha Paké +

    Semprot Siang siang: Larapkeun 1 semprot handapeun létah. Ngantosan 60 detik nalika ngarenghap ku irung sareng ngaluarkeun napas. Alami, ngelek saatos 60 detik. (Entong nyemprot langsung kana panon anjeun atanapi tikoro)

    Kapsul Peuting Anxt: Candak 1-2 kapsul 30 menit sateuacan bobo. Entong langkung ti 2 kapsul unggal dinten.

    bahan +
    Ashwagandha

    Ashwagandha mangrupikeun ramuan ubar kuno. Ashwagandha parantos dianggo seueur hal salami 3,000 taun ka pengker. Ieu kalebet ngabantosan jalma pikeun ngilangkeun setrés, ngabantuan bobo sareng ningkatkeun tingkat énergi.

    Bacopa Monnieri

    Bacopa Monnieri ngandung sanyawa kuat anu mungkin gaduh épék antioksidan. Bacopa Monnieri cenah ngabantosan nyegah kahariwang sareng setrés. Éta dianggap ramuan adaptogenik, hartosna éta ningkatkeun résistansi awak kana setrés.

    Lemon Balsem

    Lemon Balm mangrupikeun ramuan perennial ti kulawarga mint. Éta ngandung sipat anu diaku ngagaduhan pangaruh nenangkeun.

    5-HTP

    5-Hydroxytr Egyptophan (5-HTP) nyaéta asam amino anu sacara alami kajadian dina awak anjeun. Awak anjeun ngagunakeun éta pikeun ngahasilkeun serotonin, sareng serotonin anu handap tiasa nyababkeun gangguan sareng bobo sareng waswas. Ningkatkeun produksi serotonin awak anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha manpaat.

    L-theanine

    L-Theanine paling umum aya dina daun téh. Asam amino anu diajar awal parantos nunjukkeun manpaat pikeun jalma pikeun bersantai.

    GABA

    Asam gamma-aminobutyric (GABA) nyaéta asam amino anu alami anu tiasa dianggo salaku neurotransmitter dina uteuk anjeun. Nalika GABA nempel kana protéin dina uteuk anjeun anu katelah reséptor GABA, éta ngahasilkeun pangaruh nenangkeun.

    Rhodiola Rosea.

    Rhodiola Rosea mangrupikeun ramuan dina kulawarga Crassulaceae. Ekstrak Rhodiola Rosea parantos dianggo pikeun sacara khusus khusus ningkatkeun résistansi alami awak, sapertos anu dipidangkeun dina studi ilmiah, pikeun tekanan fisik sareng perilaku pikeun merangan kacapean sareng déprési.

    Harita +