imah / kumpulan / Produk ngajual Best / Semprot siang siang

Semprot siang siang

Semprot siang siang

Semprot siang siang

£ 19.99
£ 19.99
gambaran +

Nyemprot siang siang

Kantun ngambekan, nyemprot sareng bersantai nganggo Anxt Daytime Spray - semprot alami fdiimulasikeun pikeun ngabantosan anjeun dina ngatur kahariwang sareng prihatin sadidinten-sadidinten dina unggal dinten.

Bahan-bahan alami

Anxt Daytime Spray ngandung Ashwagandha, Bacopa Monnieri, Mint, 5-HTP, L-Theanine, Rhodiola Rosea, GABA, sareng Lemon Balm.

Unggal bahan mantuan nyumbang kana ngatur setrés sareng saraf salami dinten anjeun.

Kanyamanan sareng jaminan

Bahan-bahan dina Anxt Daytime Spray parantos dipilih pikeun nyayogikeun anjeun kanyamanan sareng dukungan nalika hariwang. Anxt Daytime Spray masihan pitulung dina waktos paménta émosional sapertos sateuacan wawancara, hiber, atanapi ngan saukur nalika anjeun peryogi bantosan sakedik.

Wijaksana

Gancang sareng gampang dicandak ku format panyempratan anu unik, Anxt Daytime Spray wijaksana sareng botol kompak parantos dirarancang sahingga anjeun tiasa nyandak éta nalika anjeun angkat, dimana waé anjeun meryogikeunana.

Didamel di Inggris

Didamel di Inggris, Anxt Daytime Spray mangrupikeun vegan sareng ramah vegetarian.

Kantun larapkeun 2-3 semprot handapeun létah, antosan 60 detik sareng alami ngelek.

• Campuran ekstrak tutuwuhan sadayana-alami 
• 10ml (150 Dosis)
• Semprot 120mm x 15mm semprot
• Didamel di Inggris
• Vegetarian sareng vegan ramah
• Formula anu unik
• Kantun ngarenghap, nyemprot sareng bersantai

Pikeun bobo wengi anu tenang, anggo samping Kapsul Peuting Anxt.

    Kumaha Paké +

    Semprot Anxt: Larapkeun 2-3 sprays handapeun létah. Ngantosan 60 detik nalika ngarenghap ku irung sareng ngaluarkeun napas. Alami, ngelek saatos 60 detik. (Entong nyemprot langsung kana panon anjeun atanapi tikoro)

    bahan +
    Ashwagandha

    Ashwagandha mangrupikeun ramuan ubar kuno. Ashwagandha parantos dianggo seueur hal salami 3,000 taun ka pengker. Ieu kalebet ngabantosan jalma pikeun ngilangkeun setrés, ngabantuan bobo sareng ningkatkeun tingkat énergi.

    Bacopa Monnieri

    Bacopa Monnieri ngandung sanyawa kuat anu mungkin gaduh épék antioksidan. Bacopa Monnieri cenah ngabantosan nyegah kahariwang sareng setrés. Éta dianggap ramuan adaptogenik, hartosna éta ningkatkeun résistansi awak kana setrés.

    Lemon Balsem

    Lemon Balm mangrupikeun ramuan perennial ti kulawarga mint. Éta ngandung sipat anu diaku ngagaduhan pangaruh nenangkeun.

    5-HTP

    5-Hydroxytr Egyptophan (5-HTP) nyaéta asam amino anu sacara alami kajadian dina awak anjeun. Awak anjeun ngagunakeun éta pikeun ngahasilkeun serotonin, sareng serotonin anu handap tiasa nyababkeun gangguan sareng bobo sareng waswas. Ningkatkeun produksi serotonin awak anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha manpaat.

    L-theanine

    L-Theanine paling umum aya dina daun téh. Asam amino anu diajar awal parantos nunjukkeun manpaat pikeun jalma pikeun bersantai.

    GABA

    Asam gamma-aminobutyric (GABA) nyaéta asam amino anu alami anu tiasa dianggo salaku neurotransmitter dina uteuk anjeun. Nalika GABA nempel kana protéin dina uteuk anjeun anu katelah reséptor GABA, éta ngahasilkeun pangaruh nenangkeun.

    Rhodiola Rosea.

    Rhodiola Rosea mangrupikeun ramuan dina kulawarga Crassulaceae. Ekstrak Rhodiola Rosea parantos dianggo pikeun sacara khusus khusus ningkatkeun résistansi alami awak, sapertos anu dipidangkeun dina studi ilmiah, pikeun tekanan fisik sareng perilaku pikeun merangan kacapean sareng déprési.

    Harita +