Ngeunaan Anxt

Upami anjeun sangsara ku rasa cemas, setrés, atanapi gugup, anjeun henteu nyalira. Jauh ti éta, nyatana. Naha anjeun terang yén 1 ti 6 déwasa di Britania Raya ngalaman gejala setrés, hariwang, sareng saraf dina sababaraha tahap dina kahirupan aranjeunna. Kusabab kitu urang ngaluncurkeun Anxt - cara anu alami tapi épéktip pisan pikeun ngabantosan stres sadidinten-wengi sareng wengi-wengi, hariwang sareng gugup. Maca deui